Natuurlijk waren wij al lang op zoek naar wat hot & happening gaat worden in 2017…. Maar het nieuwe jaar komt er weer aan dus de perfecte tijd om jullie wat te laten zien over de nieuwste trends!

Bruidsmode 

Ook aankomend seizoen gaan we de prachtige jurken met kant weer terugzien. Ook de speciale ruggen, vaak open, blijven we dit jaar gelukkig terug zien! We ♥ it! Ook de Bohemian en Vintage jurken blijven we nog terug zien komen, daarnaast voor de stoere en gedurfde bruiden onder ons is de ‘croptop trouwjurk’ helemaal van 2017!

copwedding

Kleuren 

De kleuren die we in 2017 terug gaan zien zijn vooral veel neutrale kleuren. De pastelkleuren maar vooral ook nude en beige tinten worden weer helemaal hot. Ook grijstinten zullen we veel terug gaan zien. Daarnaast worden er veel groentinten gebruikt in combinatie met goud, wauw!

neutral1 weddingcakeneutral7

Voor de gedurfde bruiden komen de kleuren oranje en paars naar voren wat natuurlijk hartstikke tof is in combinatie met een Bohemian stijl.

bohemian4bohemian2

Bruidskapsel: Vlechten

Als we het hebben over de bruidskapsels zijn het de vlechten die we niet mogen missen, het kan gaan om opgestoken haar maar ook om bruidskapsels met los haar. Denk bijvoorbeeld aan prachtig ingevlochten haar of een grote losse vlecht. Zo hoef je de rest van de dag niet meer naar je kapsel om te kijken! En… ze passen ook nog eens perfect bij elke stijl en staan iedereen goed. Wat wil je nog meer?

vlecht3 vlecht2 vlecht

foto: weddingchicks.com, In White, Flair België.

Thema’s, stijlen en samenhangende details 

Natuurlijk is iedere bruiloft uniek en persoonlijk, maar wat we steeds meer zien is dat bruidsparen een thema kiezen dat perfect bij hen past. Houden jullie van Italie? Ga dan voor de Italiaanse Wedding! Houden jullie van reizen en andere culturen te ontdekken? Ga dan voor Around the World. Zijn jullie dol op festivals? De Festival Wedding is en blijft hot! Trouwen op een unieke locatie, een locatie die echt bij jullie past, bijna alles is mogelijk tegenwoordig!

fiets confetti pantone

foto: design therapy, bridalmusings.com

Zo, nu jullie weer helemaal op de hoogte zijn voor de trends van 2017 kunnen jullie weer heerlijk verder met het plannen van jullie te gekke en bijzondere bruiloft!

Leave a Reply