Nog maar twee dagen en dan is 2016 alweer voorbij. Wat gaat een jaar toch snel he?! Maar wat is er nou mooier dan trouwen tijdens deze feestelijke maand? Wij hebben wat tips & inspiratie voor jullie op een rijtje gezet! 

Het is in Nederland gewoon toegestaan om te trouwen op 25 of 26 december. Natuurlijk is wel bij de meeste locaties een erg drukke tijd, dus reserveer deze vroegtijdig.  Een ander voordeel is dat de gasten vaak al vrij zijn in verband met de feestdagen, zo hoeft niemand vrij te vragen voor jullie bruiloft! 

Wintersfeer 

Om een wintersfeer te creëren kunnen jullie ervoor kiezen om warme tinten te gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bordeauxrood en goud in combinatie met dennen en mooie zachte bloemen. Daarnaast zorgen kaarsen natuurlijk voor extra sfeer. 

 

Deze warme winterse bloemen kun je overal in terug laten komen, zo ook in het bruidsboeket, de tafelbloemen en de corsages. Overleg met de bloemist, zij kunnen je verschillende mogelijkheden laten zien en inspiratie geven zodat alles perfect op elkaar aansluit. 

Willen jullie de avond sfeervol afsluiten? Denk dan aan bijvoorbeeld een ‘hot chocolate bar’ in combinatie met het roosteren van marshmallows. Een heerlijke combinatie waar nog lang over nagepraat zal worden! 

foto’s: Pinterest 

Leave a Reply