Iedereen is tegenwoordig in de weer met zijn of haar telefoon, je ontdekt foto’s van jullie bruiloft voordat je zelf iets hebt kunnen plaatsen en je kijkt de hele dag tegen smartphones aan, willen jullie dat wel?

UNPLUGGED 

Jullie zullen misschien denken, je kunt gasten toch niet verbieden om telefoons of camera’s te gebruiken? Nou, dat kan wel! Het is tenslotte jullie bruiloft. Willen jullie als eerste een foto van jullie huwelijksdag plaatsen en niet de hele dag tegen smartphones aankijken maar genieten van het moment? Kies dan voor de Unplugged Wedding!

foto: pinterest

ONLINE 

Zijn jullie social media gek en willen jullie zoveel mogelijk foto’s verzamelen? Dan is een Unplugged Wedding niks voor jullie. Maak een # aan voor Instagram en laat alle gasten deze hashtag gebruiken wanneer ze een foto plaatsen. Zo kun je alle foto’s ook nog een terugzien en ook dit kan hilarische momenten opleveren. Hou er wel rekening mee dat er foto’s tussen zitten waar misschien niet iedereen op zijn of haar best opstaat.

foto: pinterest

Natuurlijk ben ik benieuwd waar jullie voor gaan. UNPLUGGED WEDDING, DO or DON’T? 

Leave a Reply