Heerlijk tafelen met jullie liefste gasten, tijdens jullie bruiloft mag het natuurlijk niet ontbreken aan een verrassende culinaire invulling. Willen jullie graag nog wat inspiratie opdoen voor het diner of een heerlijke BBQ tijdens jullie bruiloft? Lees dan snel de tips van Nathalie! 
 

Wie is ” By Nathalie”?
Mijn meisjesdroom is altijd geweest om zelfstandig  ondernemer te worden. In april 2016 is deze droom werkelijkheid geworden! By Nathalie verzorgt exclusieve cateringconcepten. Zij is dan ook een echte culinaire duizendpoot. Alles is mogelijk want niets is haar te gek! Graag verzorgt zij de culinaire invulling tijdens jullie bruiloft, feest of welke gelegenheid dan ook. Dit kan zowel bij jullie thuis als op een unieke locatie. 
 
Foodtrends 2017 
Dit jaar gaan we niet alleen voor biologisch en puur, maar ook zeker voor ‘ambachtelijk’, eten en drinken waar tijd, liefde en passie in gestopt is. Denk hierbij aan een heerlijke velouté van kikkererwten, met een zacht schuim van kreeft gepresenteerd in een blikje! Een spiesje saté gemarineerd in lemongrass, met een groene currycremé. Een typisch voorbeeld van een verrassend streetfood gerechtje.
Wat dachten jullie van een blini van basilicum en munt met een topping naar keuze?
Ook de healthy juices en smoothies blijven een rol spelen in 2017.
In het voorjaar en de zomer gaan we nog meer voor de frisse combinaties tussen bladgroenten en fruit, ook spelen verse gember, munt, laos en ubewortel daarin een rol.
 
 
‘Voor mij is het keer op keer een uitdaging om met passie en liefde, culinaire concepten van het begin tot het eind te mogen uitvoeren.’
 
Ik ben het allerliefste bezig om exclusieve en verrassende smaakcombinaties te bereiden en te presenteren. Een andere mogelijkheid is een hippe & stijlvolle smoothiebar op jullie bruiloft waar verrassend lekkere healthy juices & smoothies vers worden geperst? 
 
Passie, beleving , ambiance, kwaliteit, originaliteit en oog voor detail spelen hierbij een belangrijke rol. Nathalie denkt graag met jullie mee en past de mogelijkheden aan op jullie wensen. Willen jullie een chique diner, walking dinner, BBQ, luxe high tea of liever een shared diner? Alles is mogelijk! 
 
 
Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de gerechten van By Nathalie?  Kijk dan snel op haar Facebookpagina! 
 
P.S. Willen jullie alvast een voorproefje? Elke maand organiseert Nathalie een Pop-Up Restaurant bij Villa Lieve Vrouw te Uden.  De informatie hierover vinden jullie op de website. 

   

Leave a Reply