Greenery, de pantone color trend van 2017. Deze kleur is natuurlijk perfect te gebruiken binnen het thema ‘Botanical Vintage’. Willen jullie graag trouwen in deze stijl? Doe dan prachtige inspiratie op voor jullie mooiste en meest unieke dag! 

Stijl
Voor deze shoot is er gebruik gemaakt van veel groen, crème en wat lichte grijstinten. De combinatie van het vintage servies, de losgebonden bloemen, de slanke kanten jurk en de vintage decoratie zorgen samen met de vetplanjes en eucalyptus voor een heerlijke sfeer.

Leveranciers
De prachtige locatie van de shoot, een villa gelegen in Uden, heeft vele mogelijkheden. De combinatie van de losgebonden bloemen van A la Caro in combinatie de mooie, kanten jurk van De Bruidsgalerie en de styling uitgevoerd door Marita van Droomevent zorgen voor een mooi geheel. De make-up met natuurlijke tinten was gedaan door Beaumelle Visagie & Styling. Het kapsel werd gemaakt door Téjo de Kapper.”

Saltybar
In 2017 gaan we de ‘saltybar’ steeds meer voorbij zien komen. Heerlijke hartige hapjes zoals olijven, kaasjes, toastjes en chorizo in combinatie met zoete dadels en tomaatjes. Je kunt natuurlijk op veel verschillende manieren een invulling geven aan jullie eigen saltybar.”

Leveranciers:

Locatie: Villa Lieve Vrouwe Uden 
Fotograaf: Irene Fotografie
Bruidsjurk: De Bruidsgalerie
Ringen: Juwelier Rooijackers
Styling: Droomevent
Bloemen: A la Caro
Make-up: Beaumelle Visagie
Hairstyling: Tejo Hairstyling
Servies: Vintage serviezen verhuur
Vintage stoel: HIER 
Stationary: Ik blijf je trouw 
Organisatie: Nikki de Lang Weddings  & Events

Leave a Reply