Scandinavian Watercolors; industrieel, minimalistisch en stijlvol. Willen jullie trouwen in een industriële stijl met een speciale touch? Doe dan inspiratie op voor jullie industriële bruiloft met deze styled shoot! 

Voor deze shoot is er gebruik gemaakt van blauwtinten in combinatie met bruin en natuurlijke materialen. De combinatie van natuurlijke materialen, watercolors en de industriële omgeving zorgt voor een heerlijke sfeer. De prachtige locatie van de shoot biedt super veel mogelijkheden. De combinatie van de losgebonden bloemen met de prachtige jurk en de styling zorgen voor een mooi geheel. 

De exclusieve hapjes zijn een genot voor het oog en de mond. De hapjes kunnen aangepast worden aan elk thema en worden verzorgd op locatie. De bruidstaart is verkrijgbaar in alle mogelijke smaken. Door de samenwerking met de bloemist komen de bloemen terug in de taart wat ervoor zorgt dat het samen een geheel vormt.

 

Deze toffe bedrijven hebben meegewerkt aan de shoot:

Fotografie: Karin Bunschoten Fotografie
LocatieDe Meesterproef
Visagie / Hairstyling: Carly Dilys make-up and hair
Bloemen: SUUS Bloem & Meer
Stationary: Sorro.nl Kalligrafie & Lettering
BruidsjurkLadonna Nijmegen
Trouwpak: Hij trouwt
Bruidstaart: Cake and More
Sieraden: Atelier 10-Line
Catering / Servies: By Nathalie
Styling/Organisatie: Droomevent
Organisatie / Styling: Nikki de Lang Weddings & Events

Nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens naar deze pagina!

Leave a Reply