Het is alweer even geleden maar in juli zijn Hanneke & Jeroen getrouwd op het prachtige Landgoed Bergzicht de Raaf in Heumen. Deze mooie dag wil ik graag even met jullie delen!

De ochtend begon al vroeg en de vijf té lieve kids waren niet te houden. De dames waren heerlijk met mama aan het tutten. Ze schitterde in hun prachtige jurkjes. De jongens waren beneden in spanning aan het wachten op dé bruid. Ondertussen werd er nog even gevoetbald, en hielpen ze mij met het verplaatsen van de ballonnen.

Na een heerlijke lunch was het dan eindelijk tijd om naar Landgoed de Raaf te gaan. In het super toffe volkswagenbusje van Caffe Piccolo gingen ze naar de trouwlocatie. Zowel ’s morgens als bij aankomst op het Landgoed werd er door de kids vooral gepraat over alle verrassingen en geheimpjes die gemaakt waren met Mariëlle van Tintelend Trouwen. En dan kon nu eindelijk de ceremonie beginnen….

trouwambtenaar

Na een liefdevolle ceremonie was het tijd voor taart en champagne! Cheffies Pastries zorgde voor een heerlijke sweettable en bruidstaart. Ondertussen was er natuurlijk ook tijd om te kletsen, borrelen en niet te vergeten te hockeyen. Aansluitend een heerlijke BBQ en dan kon het feest beginnen!

Het Feestteam zorgde samen met De Vriendelijke DJ voor een echte knalparty! En ook hierbij geldt.. een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Fotocredits: Jaap Baarends

Weddingplanner 1

Deze blog schrijf ik om inspiratie, tips en adviezen met bruidsparen te delen. Graag help ik bruidsparen met het plannen van de perfecte en persoonlijke bruiloft. Ik geef bruidsparen het allerliefste een fijne en zorgeloze dag waarbij zij alleen positieve kriebels hoeven te voelen! Wil je contact met opnemen? Kijk dan op deze pagina!