Je hoopt er natuurlijk niet op maar toch kan regen op je bruiloft ook heel romantisch zijn! En laten we eerlijk zijn, wanneer je in Nederland trouwt  is er nou eenmaal een kans op regen. Gelukkig regent het bijna nooit een hele dag! In deze blog geef ik wat tips over trouwen in de regen want elk nadeel heeft ook een voordeel!

Volgens het hindoeïsme zorgt regen op jullie bruiloft voor geluk dus wees vooral niet getreurd. Zorg wel altijd voor een plan B. Willen jullie buiten trouwen? Zorg ervoor dat er altijd een back up plan beschikbaar is. Hebben jullie dit geregeld? Dan kun je met een gerust hart jullie huwelijksdag ingaan wat het weer ook doet!

Trouwen jullie in de natuur en het heeft de laatste tijd voor jullie huwelijk veel geregeld, zorg dan dat jullie gasten hiervan op de hoogte zijn. Zo kunnen zij zich voorbereiden en zorgen voor waterdichte schoenen. En vergeet natuurlijk zelf ook niet om wat comfy shoes mee te nemen zodat jullie toch de hele dag kunnen feesten & dansen met heerlijk droge voetjes!

Zen jullie huwelijksdag in….

Mocht het er dan toch regenachtig uitzien de dagen voor jullie bruiloft? Bepaal altijd minimaal twee dagen voor jullie huwelijk of jullie voor plan A of plan B gaan. Dit brengt meer rust en zo kunnen jullie alsnog relaxt jullie huwelijksdag beginnen. Hebben jullie een weddingplanner? Bespreek het dan vroegtijdig zodat jullie alle opties samen kunnen doornemen en vraag om tips!