YES! Jullie zijn verloofd! Nu kan het dromen over jullie bruiloft eindelijk beginnen… Een van die dingen is ervoor zorgen dat jullie een fotograaf vinden die bij jullie past! Lees hier snel waarom de juiste fotograaf zo belangrijk is en hoe jullie deze vinden. 

Waarom een goede fotograaf zo belangrijk is tijdens jullie bruiloft

Jullie droombruiloft willen jullie natuurlijk vast laten leggen! Door prachtige beelden van jullie huwelijksdag te laten maken kunnen jullie op elk moment nog heerlijk terugkijken naar jullie bruiloft en de dag telkens weer even herbeleven. 

Om de beste tips & tricks voor jullie te bundelen sprak ik af met Leonne van Leonne Photography. 

Leonne, een super enthousiaste bruidsfotografe vol met ideeën maakt met jullie de mooiste foto’s van jullie huwelijk! Zij houdt enorm van schoonheid en stijlvolle details. Romantische, spontane en unieke bruidsfotografie en vertelt jullie graag waarom het zo belangrijk is om een fotograaf te kiezen die precies bij jullie past!

bruidsfotografie 1

Voor een fotograaf is het persoonlijk contact heel belangrijk.

Het is van belang dat er een klik is, want dan kan de fotograaf alle details en emoties vastleggen van deze dag waar zo veel voorbereiding aan vooraf is gegaan.

Mijn advies voor jullie is; Kies voor iemand waar jullie je fijn bij voelen. Vanaf het allereerste moment, bij de eerste ontmoeting, bij het Ja-woord, de fotograaf is erbij en legt alle momenten vast. Ik kan met zekerheid zeggen dat jullie hierdoor extra mooie foto’s van jullie dag zullen ontvangen! Zorg ervoor dat je jullie je op je gemak voelen en geniet van het begin tot het eind.

Ongedwongen en onopvallend fotografeer ik al jullie emoties, de details, de fijne sfeer en jullie liefde met heel veel plezier en passie!

Zijn jullie benieuwd geworden naar de foto’s van Leonne? Scroll dan snel naar beneden voor de prachtigste beelden!

OVER LEONNE

Mijn naam is Leonne en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Nistelrode, Noord- Brabant.

Ik ben graag in de natuur, Scandinavië is mijn favoriete vakantiebestemming, hecht veel waarde aan mijn vrienden, hou van lekker eten bij leuke hipster tentjes, geniet enorm van een mooi veldboeket in huis. Verder ben ik creatief in wat ik doe, heb ik de liefde van mijn leven gevonden en ben altijd op zoek naar unieke producten. 

Fulltime fotografe met grote dromen. Een hart voor design, mensen en romantiek. Elk plaatje is voor mij een kunstwerk. En daar ga ik dan ook helemaal voor. Ik hou van schoonheid en stijlvolle details. Romantische, spontane en unieke bruidsfotografie. Hiervoor gebruik ik het liefst natuurlijk licht, de mooie momenten en de prachtige omgeving.

www.leonnephotography.com