Trouwen in het buitenland is natuurlijk geweldig, maar waar moeten jullie beginnen met de organisatie? Waar willen we dan precies gaan trouwen? Hoe zijn de locaties daar? Waar kunnen we slapen? En zo komen er vast nog duizend vragen in jullie op. Met liefde help ik jullie met jullie droombruiloft in het buitenland te realiseren! En wie weet wordt het wel Cyprus?

Samen met Team Verbind kan ik jullie helpen jullie droombruiloft op Cyprus te realiseren.

Willen jullie de liefde vieren op een bijzondere plek? Elkaar het ja woord geven op het strand? Proosten onder de palmbomen en dineren met jullie voeten heerlijk in het zand? Dan is trouwen op Cyprus geweldig!

Naast prachtige stranden is ook het binnenland van Cyprus de moeite waard. Hier vinden jullie prachtige locaties voor een heerlijke intieme bruiloft! Samen gaan we opzoek naar de perfecte locatie voor jullie huwelijksdag. Door mijn samenwerking met Xenofon Travel, kan ik jullie vertellen over de leukste en mooiste plekjes van Cyprus.

 

YES I DO

Voor het vieren van jullie bruiloft in het buitenland moet een hoop geregeldĀ  worden. Wie wordt jullie trouwambtenaar? Waar willen we onze knalparty geven? Of gaan we liever lekker lang dineren met een afsluitende borrel? Welke DJ kunnen we inzetten en waar slapen alle gasten? En zo zijn er nog duizenden dingen waar jullie aan moeten denken.

Met liefde help ik jullie om jullie droombruiloft in het buitenland werkelijkheid te maken. Niks is te gek!

Zijn jullie benieuwd geworden naar de mogelijkheden van trouwen in het buitenland? Neem dan snel vrijblijvend contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.