Jullie huwelijksceremonie, formeel gezien het belangrijkste gedeelte van de dag. Hét moment waarop jullie volmondig JA tegen elkaar gaan zeggen. Hebben jullie al nagedacht over de invulling van jullie huwelijksceremonie? Door deze tips te lezen maak je jullie ceremonie tijdens de bruiloft nog persoonlijker!

trouwambtenaar
Foto: Jaap Baarends fotografie | Trouwambtenaar: Tintelend Trouwen

1. Kies voor een zelfstandig trouwambtenaar!

Een zelfstandig trouwambtenaar heeft zoveel meerwaarde voor jullie ceremonie! Hij of zij maakt jullie verhaal extra speciaal, leert jullie kennen en zal de ceremonie zo samenstellen dat deze perfect bij jullie past! Grappige verhalen en lieve woorden van vrienden en familie zullen hierin een rol spelen. Jullie verhaal, zoals het precies bij jullie past. Wil je jullie kids een rol geven tijdens de ceremonie? Of hebben jullie andere speciale wensen? Met een zelfstandig trouwambtenaar is dit vaak geen probleem!

luizterverhaal
Foto: Mooi Bruidspaar | Live muziek: Luizter

oh yeah, live muziek!

Live muziek maakt jullie ceremonie nog specialer! Laat je gevoel omschrijven door muziek of laat speciaal voor jullie een luizterverhaal maken. Ook kan een zangeres, zanger of bijvoorbeeld pianist inspelen op het moment. Duurt het wat langer voordat de aktes getekend zijn? Geen probleem, dan spelen zij gewoon wat langer door!

2. Herinner dierbaren

Helaas kunnen jullie te maken hebben gehad met het overlijden van dierbaren. En hoe mooi is het dan om hen tijdens jullie ceremonie toch een speciaal plekje te kunnen geven? Verwerk bijvoorbeeld de lievelingsbloem van deze persoon in de backdrop of het bruidsboeket of steek een mooie kaars aan tijdens de ceremonie. Bespreek samen met de weddingplanner of trouwambtenaar in welke vorm jullie een plekje willen geven aan jullie overleden dierbaren.

kaarsen
bruiloftceremonie
Foto: Door Danny fotografie

Willen jullie graag meer tips & tricks ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsblog! Of lijkt het jullie leuk kennis te maken onder het genot van een lekker drankje en een heerlijk stukje taart? Neem dan gerust contact met mij op!