Wij zijn dol op zoetigheid! Daarom laten we jullie graag kennismaken met Kris. Zijn jullie opzoek naar de lekkerste bruidstaart? Lees dan snel de blog en maak kennis met Taarten van Kris!  ”Het begon allemaal als jong meisje al te kriebelen. Bakken, knutselen en vooral bezig zijn en toewerken naar een perfect eindresultaat.” vertelt Kris.  Om haar creativiteit te gebruiken en met haar handen bezig te zijn maakte ze taarten voor vrienden en bekenden. Inmiddels bakt ze alweer zes jaar lang heerlijke bruidstaarten. Op professionele wijze, met passie voor taart én mensen.

bruidstaart

cake is always a good idea

Verjaardagstaarten voor zowel kinderen als volwassenen, jubileumtaarten, genderrevealtaarten, smashcakes… Je kunt het zo gek niet bedenken of Kris heeft het gemaakt. In alle soorten, maten, kleuren en smaken. ‘’Maar een bruidstaart, die blijft toch bijzonder om te maken. Het is zo’n uitdaging om samen met het bruidspaar dé perfecte taart te bedenken en realiseren. Deze mensen zijn zo bezig met de voorbereidingen voor hun grote dag en het voelt super als ik daar aan bij mag dragen.”

De ideale bruidstaart is perfect

Een bruidstaart is de meest bijzondere taart die er bestaat. Dat komt omdat hij perfect moet zijn. En dat is precies wat Kris nastreeft: perfectie. Er komt nog heel wat kijken bij het maken van de ideale taart voor een bruidspaar. Dat is de reden dat een bruidstaart over het algemeen wat duurder is dan een “gewone” taart.

Van huiswerk naar ontwerp

Vraag je Kris een taart te maken voor jullie huwelijk, dan word je serieus genomen. Allereerst krijg je huiswerk. Ze vraagt je om plaatjes te verzamelen van taarten die jullie heel mooi vinden, of juist ontzettend lelijk. Ook vraagt ze jullie het hemd van het lijf om een goede indruk te krijgen van wie zij voor zich heeft. Misschien weten jullie al tot in detail hoe de taart eruit moet zien. Of welk thema het feest en de taart moeten hebben. Of jullie laten je juist liever nog wat adviseren. Aan de hand van jullie voorkeuren en wensen maken jullie samen met Kris een ontwerp. Zo wordt duidelijk hoe jullie taart eruit gaat zien.

Proeverij

Het uiterlijk is belangrijk, maar het bruidspaar beslist ook hoe de taart smaakt. Kris maakt het jullie gemakkelijk door een proeverij te organiseren. Tijdens een gesprek van ongeveer anderhalf uur, bij jullie thuis, laat zij verschillende taartjes proeven. Zo kunnen jullie smaakcombinaties uitproberen en de juiste keuzes maken.

De grote dag

En dan breekt eindelijk de grote dag aan. Jullie zorgvuldig ontwikkelde taart moet naar de feestlocatie. “In het begin was dat nog weleens spannend, maar tegenwoordig ben ik gelukkig bedreven in het vervoeren van mijn creaties. De opbouw van de taarten doe ik ter plaatse, zodat er onderweg weinig fout kan gaan.’’

Persoonlijke aandacht

Wat vindt Kris nou het leukste aan het werk?Nu ik dit werk wat langer doe, krijg ik meer vaste klanten. Laatst vroeg een bruidspaar mij of ik hun babytaart wilde maken, een tijdje nadat ik hun bruidstaart verzorgd heb. Geweldig, dat ik zo een stukje meemaak van de mooie momenten in het leven van uiteenlopende mensen.”
macarons

Win de lekkerste cupcakes van Taarten van Kris!

Willen jullie alvast voorproeven voor jullie bruidstaart? Ga snel naar de Facebookpagina van Nikki de Lang Weddings & Events,  doe mee aan de actie & win de heerlijkste cupcakes!