Gloria & Ruben, wat een leuk, mooi en lief stel! Op 22 september 2018 trouwden zij in Explore By Lute in Muiden. Een heerlijke dag vol liefde, vriendschap, plezier en helaas soms ook een drupje regen, maar daar trokken wij ons natuurlijk niks van aan én dit knappe bruidspaar al helemaal niet!

bruidsmakeup
bruidsjurk
diner diner
welkomstbord
backdrop

In de vroege ochtend kwam Indy 4 You al richting Ermelo om Gloria nóg meer te laten stralen. Yara Brouwer Photography legde de mooiste momenten vast samen met Diamond Productions. 

Ondertussen waren Suus Bloem & Meer en ik samen met mijn lieve assistente Marita het mooie Explore by Lute aan het omtoveren tot een sfeervolle trouwlocatie!

Een ceremonie waarbij hun verhaal verteld werd door Tintelend Trouwen. En wanneer namelijk Mariëlle de liefde een verhaal gaat geven, weet je zeker dat het goedkomt! De lieve geloftes waarbij iedereen wel een brok in zijn of haar keel kreeg en dan de overduidelijke JA!

Na de mooie ceremonie en een gezellige toost was het tijd voor het diner. Ondertussen druppelde de avondgasten binnen en na het diner kon het feest dan ook echt losbarsten! Er werd gedanst en gefeest op de heerlijke muziek van Tilt Music. 

explorebylute
trouwlocatie
jawoord
weddingplanner
diner
bruidsbloemen
feestavond
tiltmusic

Stuur me een mailtje!