I'll never finish falling in love with you

Denise & EvertReal Wedding
bruidsboeket

6 oktober 2018, een super zonnige dag in het najaar, trouwden Denise & Evert. En wat een geweldige dag was dat! Waar wij tijdens de voorbereiden voor elk onderdeel een plan B bedachten omdat het misschien wel eens heel koud zou kunnen worden, was het een zonovergoten dag waarbij we meerdere malen hebben geroepen; Jeetje, wat is het warm! Kijken jullie mee naar deze heerlijke dag in de achtertuin?

bride and mom
fiets

De gasten werden ontvangen met een lekker verfrissend drankje en na een tijdje was het dan zover, daar kwam het stralende bruidspaar aangefietst. Met een warm welkom van al hun lieve vrienden en familie kon de dag echt beginnen.

Familie en vrienden namen plaats terwijl Marry van ’t Zelfde klaarstond om prachtige woorden te gaan delen met hen tijdens de ceremonie.

ceremoniesetting buiten
klapstoeltjes
bruidspaar
bruidsmeisje

Pop the champagne!

Na de ceremonie was het tijd om met de lievelingschampgne van Denise & Evert te toosten op een geweldig huwelijk! En toosten, dat werd zeker gedaan! Remco van Vondelen heeft alle mooie momenten vastgelegd. Zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf? Kijk dan zeker eens op zijn website!

weddingsign
toost
ivorytent
dinertafel
dinertafel
herfstbruiloft

Zijn jullie ook helemaal gek van deze bruiloft in de achtertuin én willen jullie ook trouwen in een ongedwongen, bourgondische sfeer? Wij helpen jullie met liefde met de organisatie en styling van jullie bruiloft!

Leveranciers: 

Trouwambtenaar: Marry van ’t Zelfde

Fotograaf: Remco van Vondelen Fotografie

Tenten: TentAround

Visagie/hair: Très Jolie Visagie

Catering: By Nathalie

Styling & Planning: Nikki de Lang Weddings & Events