De lente is weer begonnen dus laat dat zonnetje maar komen! Dat betekent ook dat het trouwseizoen weer bijna gaat beginnen en wat hebben we daar zin in, de eerste bruiloften komen steeds dichterbij. Om jullie te helpen met de voorbereidingen lees je hier nu de belangrijkste trouwtrends van 2019!

Bruidsboeket Trouwtrends

Trouwtrend 1: Bloemstyling

Ook dit trouwseizoen is bloemstyling niet weg te denken van een bruiloft. Een bruidsboeket is vaak niet meer voldoende en bruidsparen willen steeds meer! Prachtige bloemen in de backdrop, als tafeldecoratie of om de ceremonie compleet te maken. De nieuwste trouwtrend van 2019 is dat je in de kunstwerken steeds vaker droogbloemen terug ziet komen, ze zijn helemaal hot! Er zijn zóveel mogelijkheden om bloemen te gebruiken tijdens jullie mooie dag. Tenslotte is het natuurlijk wel de bedoeling dat al deze bloemen ook op elkaar afgestemd worden, zodat het een oogverblindend geheel wordt!

 Wissel droogbloemen af met groen of verse bloemen om het af te maken!

Bloemstyling

Trouwtrend 2: Shared dining

Een lange tafel vol met jullie vrienden en familie , genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Hoe gezellig is het dan om samen het eten te delen. De tafel sfeervol ingedekt met heerlijke gerechten die jullie samen kunnen delen, waar jullie samen van kunnen genieten. Ieder kan eten wat hij of zij lekker vindt onder het genot van een lekker drankje en gezellige gesprekken. Je hebt veel eigen inbreng, kunt kiezen uit de meest heerlijke gerechten en dit kunnen jullie op deze mooie dag delen samen met jullie vrienden en familie. Daarnaast kunnen jullie zelf kiezen hoeveel gangen jullie wensen, laat dat smullen maar beginnen!

Geniet samen van een shared dining.

dinertafel
Tafeldecoratie
Trouwtrends

Trouwtrend 3: Sweet table

Niet alleen heel lekker, maar het ziet er ook nog eens heel gezellig uit! Het eten, zo’n geniet momentje op jullie prachtige dag! Het eten moet natuurlijk verrukkelijk zijn maar het moet ook in een mooie setting neergezet worden. De sweet table blijft hot in 2019, verschillende heerlijke zoetigheden en ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten! Een mooi versierde tafel met allerlei zoetigheden, voor ieder wat wils! De sweet table kan versierd worden met bloemen, naambordjes of vers fruit bijvoorbeeld.

Want wie houdt er nu niet van zoetigheid?!

bruidstaart
sweettable

Tenslotte; Vergeet niet te genieten van al de voorbereidingen voor jullie grote dag!