Op 14 december 2018 trouwden K & T in Bergen op Zoom en wat was het een mooie dag. Na een overnachting in Bergen op Zoom met mijn lieve collega’s begonnen we de dag fris en fruitig! Vandaag hebben we een winterbruiloft in het Markiezenhof!

We geven het bruidsboeket af bij Terrence en gaan dan naar Karlijn, waar tegelijk ook Letty Stok aankwam om Karlijn nog meer te laten stralen! Nadat het bruidskapsel en de visagie was gedaan waren we bijna klaar voor de ‘first look’. Deze vond plaats in een prachtig stukje natuur in Bergen op Zoom.

Samen met Karlijn en Saskia van der Eijk Fotografie vertrekken we richting Terrence die al klaar staat om Karlijn te zien! En wat stralen ze samen! Samen met Saskia maken ze nog hele toffe foto’s en ondertussen zorg ik voor de styling van de ceremonie.

bruidskapsel
bruidsschoenen
klaarmaken bruidegom
bruidsmake-up
winterbruiloft
first look
first look

En dan was daar het moment van de ceremonie van deze mooie winterbruiloft aangekomen. De kaarsen branden en de kachel brand. Mariëlle van Tintelend Trouwen gaf woorden aan gevoel en Luizter maakte het nog specialer door hun prachtige muziek in de Markiezenhof, de trouwlocatie van K & T.

Na deze liefdevolle ceremonie werd er getoost, taart gegeten, heerlijk gedineerd bij Restaurant de Hemel.  Wauw, wat is een winterbruiloft toch tof!

markiezenhof
trouwen op de heide
vader weggeven bruid
bruidegom
ceremonie tintelend trouwen

Het feest van deze winterbruiloft startte met een verrassing voor de gasten, een biercantus! En feesten?! Dat kunnen ze wel in Bergen op Zoom! De kannen bier, hapjes & cantusboekjes liggen klaar op de tafel om deze avond tot een succes te maken! De band zorgde ervoor dat de hele zaal op z’n kop stond en er werd uit volle borst meegezongen met alle cantusliedjes.

Kortom, een dag om nooit te vergeten!

biercantus
biercantus bruiloft