Diensten

weddingplanner A-Z

Hebben jullie weinig tijd voor de voorbereidingen? Willen jullie zorgeloos genieten van zowel de voorbereidingen als van de dag zelf? Weten jullie niet waar jullie moeten beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Dan is een weddingplanner de perfecte oplossing! Ik ga met jullie in gesprek en samen maken we plannen voor jullie ideale bruiloft. Ik zorg voor passende leveranciers, het draaiboek, jullie kunnen onbeperkt advies en tips vragen, en zorg ik er op de dag zelf voor dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast zorg ik ervoor dat het binnen budget blijft, ben ik het aanspreekpunt voor zowel gasten als leveranciers en zorg ik voor de nazorg van jullie bruiloft.

VANAF €1495,-

ceremoniemeester

Wil je graag zelf alle voorbereidingen voor jullie bruiloft doen of wil je je vrienden of familie niet belasten met deze taak? Kies dan voor een professioneel ceremoniemeester. Door hiervoor te kiezen kunnen vrienden en familie optimaal genieten van deze bijzondere dag. Na een adviesgesprek kunnen jullie aan de slag met de organisatie van jullie bruiloft. Aan de hand hiervan maak ik een een draaiboek, heb ik het laatste contact met alle leveranciers en zal ervoor zorgen dat de dag perfect verloopt. Natuurlijk kun je vrienden of familie wel een steentje bij laten dragen in de voorbereidingen en kun je tijdens het voortraject onbeperkt advies aan mij vragen.

VANAF €550,-

Styling

Styling krijg een steeds belangrijke plek binnen huwelijken. Ik help jullie hier graag mee! Hebben jullie een speciaal thema in gedachten? Of willen jullie jullie bruiloft gewoon nóg net wat toffer en persoonlijker laten maken? Schakel mij dan in als stylist! Ik maak een moodboard aan de hand van jullie wensen en ideeën, vervolgens maak ik een gedetailleerd stylingsplan, zorg voor de juiste materialen en zorg ervoor dat alles er tiptop uitziet zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

VANAF €550,-

trouwadviesgesprek

Tijdens dit gesprek kunnen jullie al jullie vragen stellen over de organisatie van jullie bruiloft. We maken een moodboard en ik geef tips en ideeën voor jullie perfecte dag. Wanneer moeten we wat regelen? Zijn we iets vergeten? Welke locatie past bij ons? In welke aspecten kunnen we ons thema doorvoeren? We willen een thema bruiloft maar hebben nog geen idee welk thema? Dit zijn enkele voorbeelden die we tijdens het trouwadviesgesprek kunnen bespreken. Na afloop van het gesprek zorg ik ervoor dat jullie alle besproken details krijgen toegestuurd zodat jullie weer verder kunnen met de planning.

VANAF €100,-

Foto credits: • RICON FOTOGRAFIE • DOOR DANNY FOTOGRAFIE

Voor meer informatie neem contact op!